Mercedes-Benz C-Klasse: Vastgelopen differentieel ?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800cc

Hallo, ik zit met een probleem. Mijn auto begon van achter te zingen als ik het gas los liet. Op weg naar huis begon de auto te bonken en liep hij vast. Volgens de anwb is het differentieel kapot want er kwam olie vrij. De vraag is gaat dat veel kosten en heeft iemand hier ervaring mee.
Met vriendelijke groet ,
Een volkomen leek !


hier een aanvulling op mijn probleem. De auto kon dus niet meer rijden en is weggesleept door de anwb. Hij gaat maandag naar de garage daar wordt gekeken wat er werkelijk aan de hand is.Ik ben bang dat er weer een groot kostenplaatje aanhangt, want 3 dagen geleden heb ik een nieuw contactslot laten plaatsen voor bijna 700 euro.
Mvg,
Ton.

mercedes freak 1962

Geplaatst door mercedes freak 1962 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ToniMB (0) PRO, 14 jaar geleden

Heel vervelend natuurlijk maar wordt inderdaad een dure grap. Daar zal een ander diff onder moeten, nieuw is erg duur en tweedehands is het vaak maar afwachten wat je krijgt. En opletten dat je er wel een met dezelfde verhouding krijgt. Montage is ongeveer een uur dus dat valt mee.
700 euro voor een contactslot voor deze auto is wel heel erg veel trouwens...

mercedes freak 1962 (0), 14 jaar geleden

Hoi, Dat slot is bij de dealer ( stern) gemaakt het zat vast ,de sleutel kon niet meer worden omgedraaid. Het geval wil ook nog dat het er nog moet worden ingezet. Nu zit er een noodslot in.
Heeft iemand een indicatie wat het gaat kosten? alvast bedankt.
Groet,
Ton

ToniMB (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja ok als de sleutel niet meer wil draaien is het erg veel werk zo'n contactslot. Prijsindicatie heb ik niet voor je helaas.

williamhabets (0), 14 jaar geleden

kijk op de sloop wel het goede nummer nakijken

mercedes freak 1962 (0), 14 jaar geleden

Hallo, de auto staat momenteel bij de garage en wordt gemaakt. Er komt een goede gebruikte onder. Het kost een aardig duitje maar ja wat moet je dan...Iedereen bedankt voor zijn reactie.
Groet,
Ton.

williamhabets (0), 14 jaar geleden

ja dat moet je zelf weten het zal ook eentje van de sloop worden die zei je eronder zetten ps goed gebruikte

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.