Mercedes-Benz C-Klasse: zagend geluid rechtsvoor bij motor

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200 comp

hallo,
rechtsvoor maakt de motor een licht zagend geluid, is dit normaal bij een compressor motor? spanrollagers van polyriem zijn losgenomen en allemaal in orde, kan het zijn dat de lagers van de compressor defect zijn of maakt de compressor altijd wat lawaai?
tevens vindt ik dat de auto boven de +/- 2000 tpm motortrillingen doorggeeft in het bijzonder boven de 100 km/u als je het gas loslaat zijn de trillingen na een paar seconde weg? km stand 128000

heeft iemand hier een antwoord op?

thanks
gilles

gillessr

Geplaatst door gillessr (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

spanbandje (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Gilles

Ik heb zelf een c 200 compressor en deze maakt ook lawaai net of er een lager van een spanrol kapot is, mijn auto heb ik zelf 30.000 Km en het geluid blijft het zelfde laatst had een collega een nieuwe c 204 met de zelfde motor dus heb ik daar gelijk geluisterd, deze maakte het zelfde geluid, de stuurpomp en de aandrijving van de compressor maken dit geluid maar je hoord het binnen niet. ik ben gestopt met het zoeken naar het geluid.

Succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.