Mercedes-Benz C-Klasse: springt af en toe zomaar in noodloop programma

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2cdi

mijn mercedes c200 cdi springt af en toe zomaar in noodloop programma, maar ik heb wel 3 storingen die ik nog moet maken, is dat mischien de reden waarom de auto af en toe in noodloop springt?

paardenkracht

Geplaatst door paardenkracht (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

13 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Welke storingen bedoel je?

paardenkracht (0), 14 jaar geleden

ik moet mijn stuurhuis nog vervangen ik heb de storing BAS en ESP oohja en ik moet de srsmodule vervangen want srs geeft ie ook aan,

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik denk dat je het motor management aan het lijstje kunt toevoegen.
Uit laten lezen bij de dealer, weet je waarom hij in noodloop gaat. Scheelt een hoop zoekwerk.

paardenkracht (0), 14 jaar geleden

oke wat houdt dat in motor management?

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Computer, ecu, DDE en nog een handvol benamingen. Het elektronische ding dat je motor bestuurt en besluit in noodloop te gaan.

ToniMB (0) PRO, 14 jaar geleden

Een C klasse van 2000 en dan het stuurhuis vervangen vanwege BAS/ESP storing? Ik geloof best dat het stuurhuis vervangen moet worden maar BAS/ESP storingen krijg je daar niet van. En voor de srs storing vraag ik me ook af hoe er diagnose gesteld is, is die wel uitgelezen? Is mogelijk dat de regeleenheid stuk is maar hij zal toch echt uitgelezen moeten worden, de (kinder)zitherkenning is het vaakst voorkomende euvel maar kan ook een airbag of gordelspanner zijn.

paardenkracht (0), 14 jaar geleden

heren dank jullie wel voor jullie hulp, ik word er eigenlijk een beetje gek van de auto, ik ga zaterdag naar de garage ik laat hem dan uitlezen en zien we wat er allemaal tegelijk mankeert

ToniMB (0) PRO, 14 jaar geleden

Tja, het "allemaal tegelijk" gedeelte ligt waarschijnlijk niet aan de auto maar het door de vorige eigenaar opsparen van problemen.

paardenkracht (0), 14 jaar geleden

het ligt helemaal niet aan mij want ik had de auto pas zo gekocht van een vorige eigenaar hij had geld problemen dus had ik de auto voor niet te duur gekocht, hij zou nog de stuurhuis voor mij vervangen en deze 3 storingen eruit werken, hij gaf aan dat de 2 storingen BAS en ESP door die stuurhuis kwam, maar hij is nergens meer te bereiken en ik zit hier opgeschept met een probleem auto, daarom dat ik het voor de zekerheid wou navragen dus het ligt niet aan mij ik ben gewoon soort van opgelicht eigenlijk. en moet ik weer minimaal 1000eurootjes aan kosten betalen.

ToniMB (0) PRO, 14 jaar geleden

Ok, dat is vervelend. Had bewust jouw naam niet gebruikt dus voel je niet aangevallen, heb het vorige bericht gecorrigeerd. ;)

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

bas esp zal wel de remlichtschakelaar zijn, die kosten een euro of 15 en je heb al 1 probleem minder.
de srs melding is denk ik ook de sensor mat in de bijrijders stoel deze gaat het vaakst stuk.
en de noodloop zal niet het motormanagment zijn maar heel iets anders, wat ze al zeggen uitlaten lezen bij dealer en je weet een stuk meer.

paardenkracht (0), 14 jaar geleden

heren nogmaals bedankt voor de bruikbare informatie ik ga morgen naar de garage om het na te kijken allemaal, en in de hoop dat ie zo snel mogelijk word gemaakt

paardenkracht (0), 14 jaar geleden

heren ik heb de auto uitgelezen, de remlicht schakelaar is kapot daarom geeft hij de foutstoring BAS en de foutstoring ESP geeft hij aan omdat de auto uitgelijnd moet worden, en de SRS fout komt omdat de SRS module kapot is,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.