Mercedes-Benz C-Klasse: Mercedes start niet meer

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: C250 Diesel

Hallo,

Mijn mercedes start van de 1 op andere dag niet meer.
Ik kan hem wel op contact zetten en de lampjes gaan ook branden en de radio werkt.
alleen als ik dan de sleutel doordraai om te starten dan doet hij niks.
Het contactslot voelt niet raar aan en er is mij al verteld dat het een contactblokje kan zijn achter het contactslot.
Nu is mijn vraag aan jullie of dit zo kan zijn en hoe ik dit contactblokje kan vervangen.
Ik heb gemeten met een spanningzoeker op de startmotor en ik krijg daar als ik de motor wil starten een flauw rood lampje(plus) en wat flauw groen(massa) Kortstluiting dus neem ik aan.

Ik hoor het wel
Alvast bedankt
gr

mercedeslwd

Geplaatst door mercedeslwd (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

kan aan je accu liggen even met startkabels (wel goeie kabels)en andere accu proberen al doet je radio het zegt niks over de conditie van je accu, voor het starten heb je wel wat meer spanning nodig ,veranderd er niks kun je op dat kleine draadje wat op de startmotor zit (startrelais)een draadje op houden en plus accu dan moet hij starten zo omzeil je je startblokje,wel de auto in z'n vrij zetten voordat ie aanschiet,doet is zo nog niks zal je startmotor wel overleden zijn.even met hamer flinke klap op startmotror geven doet wonderen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.