Mercedes-Benz B-klasse: Veranderen van mobiele telefoon naar bluetooth

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ik heb een mercedes B 170 gekocht met daarin een mobiel telefoonaansluiting voor een Nokia 6220, 6230 of 6230i. De telefoon is er helaas niet meer bij en ik kan er niet aankomen.
Nu wil ik een samsung aansluiten via bluetooth. Mijn vraag is kan dit op de bestaande telefoonaansluiting van mercedes of moet ik veel veranderen. Er zit dus een originele aansluiting onder de middenarmsteun met bediening op stuurwiel en radio, deze wil ik graag gebruiken wat moet ik doen om dit te realiseren?
Alvast bedankt voor jullie reacties.

support55

Geplaatst door support55 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dockedmarc1 (0), 13 jaar geleden

een bluetooth cradle kopen bij de dealer. kost 307.91 incl btw.

gert besaris (0), 5 jaar geleden

Ik heb een Mercedes benz b170 bouwjaar 2005 en heb een telefoonaansluiting in arm steun. Bestemd voor Nokia, heb zelf iphone6. Is hier een kabeltje voor om aan te sluiten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.