Mercedes-Benz M-Klasse: versnellingspook komt niet vrij van "P" stand. (automaat)

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 CDI

versnellingspook komt niet vrij van "P" stand en de motor komt niet meer boven de 3000 toeren, dit is ontstaan na het vervangen van de brandplaatjes.

de auto is uitgelezen, geeft foutcode P2204 aan.

volgens de dealer moet de remlicht schakelaar vervangen worden, zodat de auto vrijkomt van de "P" stand, inmiddels is dit vervangen maar het probleem is niet verholpen.

Weet iemand wat de volgende stap moet zijn?

Alvast bedankt voor de reacties.

autobedrijfss

Geplaatst door autobedrijfss (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

erik41 (0) PRO, 13 jaar geleden

werkt het remlicht wel met de nieuwe schakelaar (zekering defect)?het niet op toeren komen heeft mercedes wel meer, moet je eerst een kleine proefrit maken dan gaat de motor wel hoger in toeren .

autobedrijfss (0) PRO, 13 jaar geleden

remlicht werkt! met nieuwe en oude remlichtschakelaar zekering links onder de motorkap allemaal gechekt ook bij draaide motor,
zijn heel.

klopt bij mercedes is het een koudestart beveiliging,maar zelf bij warme motor en er word een proefrit gemaakt komt hij niet boven de 3000 toeren.

?

nico010 (0) PRO, 13 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je 2 problemen. Van de pook moet je even het contact aan zetten en dan bij de pook luisteren of je iets hoort wanneer je het rempedaal intrapt.
als je iets bij de pook hoort, is de aansturing er wel dus dan moet je versn.pook eenheid vervangen. Deze eenheid moet wel ingeleerd worden en kan alleen met org. apparatuur.
succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.