Mercedes-Benz Vito: Verstuiver demonteren

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 112cdi

Hallo,

Ik heb hier een vito staan met een diesel lucht in de auto ik de inlaatspruitstuk eraf gehaald en er lekt een verstuiver heb al het zwarte drap eraf gehaald. Vervolgens het boutje van de de verstuiver er uitgahaald en nu komt daar koelvloeistof uit dit lijkt mij geen goed teken wie weet er meer van???

Groeten Paul

TOYOTA man

Geplaatst door TOYOTA man (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

izzi (0) PRO, 15 jaar geleden

waarschijnlijk is deze injecteur al eens uitgebouwd geweest en is toen het boutje afgebroken en heeft men dit uitgeboord maar waarschijnlijk te diep geboord .dus eigenlijk is het de cilinderkop die vervangen moet worden .
je kan ook gewoon alles terug monteren met afdichtpasta ,de bout bedoel ik dan .dit is de goedkoopste oplossing denk ik ,ik heb dit zo ook al eens gedaan
veel succes

TOYOTA man (0) PRO, 15 jaar geleden

ja ik was er al bang voor dat dit niet goed is we gaan hem monteren met speciale locktite. En dan gaan we morgen kijken wat hij doet.. De bout moest toch 7 nm en 90 graden vast gezet worden??

Groeten paul

izzi (0) PRO, 15 jaar geleden

klopt 7nm en 90 graden

frans49 (0) PRO, 15 jaar geleden

is verandert naar 7nm en dan 2 keer 90 gr zie WIS . SUC6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.