Mercedes-Benz C-Klasse: Verstuiver lekkage

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220cdi

Heb een probleem met de verstuiver van 1e cilinder. Compressielekkage langs de verstuiver. Al 2 x gereinigd waarvan 1x met speciaal gereedschap van Mercedes(dat ging perfect en raakvlakken waren echt weer als nieuw). Echter na een paar duizend kilometer weer hetzelfde probleem met dezelfde verstuiver. Nu lijkt het mij dat de verstuiver niet hard genoeg wordt aangedrukt maar ik weet ook via deze site dat probleem wel vaker voorkomt. Heeft iemand een tip?.

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

the4men (0) PRO, 17 jaar geleden

hoi heb ik ook gehad en heb er een ring van een renault dci ondergedaan die is wat dikker probleem opgelost was ook de eerste verstuiver

janus5151 (0) PRO, 17 jaar geleden

herman wel leuk om er een dikkere ring te plaatsen maarre zo verander je wel je inspuitbeeld

the4men (0) PRO, 17 jaar geleden

het is maar heel wienig en wat moet je dan een verstuiver of cilinderkop laat hem dan wat anders inspuiten en denk je dat je dat merkt ik denk het niet

w11884 (0) PRO, 17 jaar geleden

Herman, bedankt. Lijkt mij voorlopig ook de beste oplossing.

dupl-u-11086-5dd14a2876f96+solo (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je het draad waar de kikker mee vast zit van binnen gereinigd en de bout vervangen als er vuil onder in zit
komt het niet goed vast al lijkt dat wel

izzi (0) PRO, 17 jaar geleden

schroefdraad reinigen en goed uitblazen ,zeer belangrijk anders trek je de injecteur niet vast.

w11884 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb de vorige 2x alles al goed gereinigd daar lag het niet aan. Heb 2 weken geleden een extra koperen ring onder de verstuiver gelegd en dat gaat tot nog toe perfect. Gisteren nog gecontroleerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.