Mercedes-Benz S-Klasse: viscokoppeling

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Benzine, Motorcode: m110

Kan iemand mij vertellen hoe het zit en wat de mogelijkheden zijn mbt het vervangen van een viscokoppeling voor mijn 280 SE.
Kan nl. een viscokoppeling overnemen van een 380 SE. Als zo´n koppeling fysiek hetzelfde is en dus ook past en vermoedelijk ook gaat werken bij ong. 95 gr. dan moet dit toch werken?

Wanneer ik kijk naar een originele zou dit volgens de HBase nr. OE 0002000422 moeten zijn voor mijn auto maar dit wordt weer tegengesproken door de dealer? Dus dat is ook een beetje raar?

Is er iemand die weet van welke types ik de visco´s zou kunnen monteren? Een sloper wist mij te melden dat ze van een W123 ook gemonteerd kunnen worden.

sterremans

Geplaatst door sterremans (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

280-380-500. volgens my past het allemaal.vergelyk oude met de nieuwe die je kunt overnemen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.