Mercedes-Benz Vito: Vito 110CDI 2001 W638

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Hallo iedereen,

Zoek een elektrisch schema voor de bediening va mijn linker elektrisch raam(chauffeurskant). Mijn draden aan de deurscharnieren waren allemaal door, heb deze terug gerepareerd. Mijn raam wil nog niet functioneren, schakelaar krijgt stroom,zekering is oké, als ik de raam bedien dan hoor ik de relais klikken maar er gaat geen stroom naar de raammotor. Zo te horen zit de relais aan het handschoenkastje, maar alvorens ik hier aan werk wil ik toch wat meer info betreffende de elektrische bediening.

Tevens doet mijn elektrische bediening van de deuren raar, als ik sluit dan gaat deze terug open, dit moet ik 3 keer herhalen alvorens de deuren dicht blijven. Alle deuren zijn goed gesloten en de contacten aan de schuifdeur heb ik wat opgeschuurd, helpt niet, iemand hier nog wat idees over?

met vriendelijke groet,

Tijgerke

tijgerke

Geplaatst door tijgerke (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

tijgerke (0), 10 jaar geleden

Elektrische bediening van de deuren is opgelost, aan passagiersdeur waren de draden ook door,heb ik terug gerepareerd, deuren sluiten nu terug normaal.
Enkel nog het probleem met het raam, iemand een idee betreffende de elektrische schema's?

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.