Mercedes-Benz Vito: Vito 112cdi verwarmingsprobleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 112

vraagje.
verwarming,motor wordt warm,,kachel wordt soms warm,en gaat dan weer terug naar koud,radiateur wordt ook niet warm,
onderste slang van de radiateur blijft ook koud,lijkt net of het koelsysteem niet rond gaat.
volgende is al vervangen,,termostaat,radiateur en ook nog de water pomp..
bij 3 garages geweest,auto uitgelezen,maar niks met koelsysteem,kachel wordt warm,,tempmeter gewoon netjes op 80 a 85 graden,kachel wordt ineens koud en temp meter zakt naar de 50 a 60 graden,,maar radiateur blijft koud.

bruggie32

Geplaatst door bruggie32 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

balou1970 (0) PRO, 14 jaar geleden

Kijk eens bij de kachelkraan onder het dashboard ( rechts ) heb een keer meegemaakt dat de kraan dicht was geslipt door allemaal witte troep bij deze vito was de kachel even warm en werdt steeds kouder en de onderste slang van de radiator bleef ook koud. als dit de oorzaak is dan moet je alles heel goed spoelen en de radiator vervangen.
wij hadden eerst alles goed gespoeld maar de auto kwam terug radiator vervangen en de klant was na een maand nog steeds tevreden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.