Mercedes-Benz Sprinter: voolgende versnellingen gaan niet achteruit en 2,4 en 6

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 319

hallo,

wij bezitten een sprinter 319cdi van eind 2009 hij is nu 2 weken oud die niet meer in achteruit of 2,4 en 6de versnelling gaat. hadden al willen horen dat hij niet altijd zijn tanden mooi neemt. Hebben al het noodnr van mercedes geprobeerd niet te bereiken noem je da dan een noodnr.? wat zou het probleem kunnen zijn?

Tanja2

Geplaatst door Tanja2 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 14 jaar geleden

Morgen de dealer bellen....

spanbandje (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Tanja. er zitten +/- voor de benelux in Maastricht 4 centralisten die reageren op het nr dat op de blauwe stikker staat op de A of B stijl
het zou kunnen dat ze ingesprek zijn, ik heb zelf als noodienstmonteur dagelijks contact met ze, en ja ik moet soms ook wel eens wachten, dan weet ik dat ze misschien een mercedes rijder die pech heeft aan het helpen zijn en voor de monteur zo veel mogenlijk diagnose gegevens aan het verzamelen zijn, of een sleepdienst, betalinggarantie aan het regelen zijn.
langer als 10 Min heb ik nog nooit hoeven wachten.

als je had blijven wachten, zou bij deze wagen de nooddienst monteur op locatie diagnose komen stellen CQ repareren, en als dit niet te repareren zou zijn, heb je mobilogo garantie, en heb je vervangend vervoer
wagens van 2 weken oud horen niet thuis op deze lijst die vallen onder fabrieks garantie

M.v.g. Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.