Mercedes-Benz 300: w124-300ewie ken een probleem met electr.gedeelte van het contac

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 300 e w124 combi

hallo het probleem is als volgt..als ik auto wil starten is het net of de accu leeg(maar dat is niet zo) is zo zwak branden de instrumenten lampjes in het dashboard ...en de motor gaat haast niet rond .....na een keer of tien proberen gaat de motor goed rond en start gewoon....en soms doet ie het in 1 keer goed ....massa kabel is goed van de versnellingsbak naar chassis....we denken nu dat het electrische gedeelte van het contactslot niet goed werkt wie weet het of heeft een idee ......alvast bedankt voor de moeite gr rene

mercedes-w124-300te

Geplaatst door mercedes-w124-300te (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

zet er eens een extra massakabel by v/d motor naar chassia. lykt my toch een massa probleem. het is te proberen en goedkoper en snel.

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

of een draad vd starter naar een plus via een losse schakelaar
weet je meteen of t een contactslot prbblm is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.