Mercedes-Benz E-Klasse: W211 270 Cdi Motorstoring Noodloop Vermogenverlies Help !!

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 cdi

Beste,

Ik heb een w211 270 cdi. Af en toe brand de motorstoring lampje dat doet die alleen bij warme motor of als ik minimaal met de auto omgeveer 6 a 7 uurtjes rijdt. ( temperatuur minimaal 80 )
als ik gewoon op de snelweg rijdt komt de temperatuur niet boven de 50 ? alleen bij file's of stationair komt die boven 80.
eerst voelt de gaspedaal heel traag aan hij trekt niet goed en vervolgens als ik ga trappen gaat de auto in noodloop motorstoring lampje brandt. Uitgelezen bij de dealer geeft cdi 3 storing aan brandstofdruk te laag. Tevens is de auto gechiptuined heb hem ook zo gekocht en je merkt het ook heel goed ik zie geen powerbox denk dat het in de software zit. of wie weet ergens anders ?
De hogedrukventiel brandstofpomp leidingen sensors op de commanrail bijna alles wat met cdi te maken heeft is vervangen maar alsnog de zelfde probleem. tevens na het vervangen van brandstofpomp gaf de auto aan dat de brandstofdruk te hoog was ??

iemand die het zelfde probleem heeft of gehad ???

wie kan mij hiermee helpen ????

e-klasse

Geplaatst door e-klasse , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

oldford PRO, 10 jaar geleden

Wat betreft de temperatuur zou ik zeggen kontroleer de thermostaat. Lijkt mij dat die open blijft staan.
Voel aan de bovenste radiateurslang gelijk na de koude start 's morgens.
Wordt de slang meteen en geleidelijk warmer? Dan staat de thermostaat open.

nercedesbert, 10 jaar geleden

verstuivers gecontroleerd? het inhouden en noodloop kan ook verstuivers zijn. uit laten lezen op de waarde kun je dat zien. verder de drukringen in de dieselleiding kan de oorzaak hebben dat er te weinig druk is. merk je niet maar is wel een MB prbleem. ringen kosten 1.60 euro montage 150 euro. welkom bij mercedes.

Esco54, 9 jaar geleden

Hallo,

heb je al een oplossing gevonden? Ik heb hetzelfde probleem op een W211 E270 wanneer de brandstoftank in reserve komt.
Motorstoring lampje brandt maar ff motor uitzetten en terug starten...probleem weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.