Mercedes-Benz E-Klasse: W211 waarschuwingslampje gordels uitschakelen

Bouwjaar: 2005

ik heb een nieuwe W211 (E 200 CDI) besteld die in januari 2006 afgeleverd wordt, nu heb ik van een aantal mensen gehoord dat het waarschuwingslampje voor de gordels blijft branden en er een waarschuwingspiep blijft klinken als de gordels niet worden gedragen, bij mercedes willen (kunnen) ze dit niet uitschakelen, het betreft een taxi en dus heb ik geen draagplicht voor de gordel, mijn vraag is dus weet iemand een oplossing om het lampje en de zoemer uit te schakelen?

PS ik ben al op zoek naar 2 sluitingen van veiligheidsgordels maar zoek dus eigenlijk naar een praktischere oplossing

Theo

taxi4you

Geplaatst door taxi4you (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 18 jaar geleden

Mercedes kan dit wel uitschakelen, je moet even de juiste persoon hebben.
Het neemt hooguit drie minuutjes in beslag.

taxi4you (0), 18 jaar geleden

nou degenen aan wie ik het vroeg keken me aan of ik gek geworden was dus daar hoef ik in ieder geval niets van te verwachten ben ik bang.

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo theo, als de dealer het volgens de regels doet laten ze jou een aantal formulieren tekenen en dan mogen ze het zelfs doen, zeg maar tegen de dealer :voorbeeld formulieren staan op (sterweb) dashboard onder aftersales pkw technische advisering.even doorzoeken naar de juiste persoon en ze doen het ook zonder handtekening, je moet dan alleen niet verwachten dat je een gespecificeerde nota krijgt.

taxi4you (0), 18 jaar geleden

kun jij misschien de exacte internet pagina even vermelden waar dat formulier dan staat?, ik ben al aan het zoeken geweest op Sterweb maar kan het absoluut niet vinden. bij voorbaat dank

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 18 jaar geleden

De sterweb voor dealers is anders.

taxi4you (0), 18 jaar geleden

aha, dat is dan erg jammer maar ik zal mijn dealer er op wijzen dat er speciale formulieren voor bestaan, dan haalt hij het maar van Sterweb

in ieder geval bedankt

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

dealer sterweb is niet op internet maar op intra net(beveiligde toegang)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.