Mercedes-Benz 230: Waar kan ik terecht met mijn probleem?

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2300

Hey iedereen,

Graag zou ik willen weten of er in het Antwerpse (België) een goede garage is (liefst van iemand die er goede ervaringen mee heeft) om een gordelaangever van een mercedes 230 CE (coupe) te laten herstellen? De wagen is net terug van de garage (ik zal de naam hier maar niet noemen, want ik wil er nog terecht kunnen voor onderdelen) maar is niet goed hersteld. Ik ben er helemaal niet over te spreken (het was nochtans een "mercedes specialist"...).

Bij mijn officiële mercedes verdeler ligt de prijs voor deze herstelling echt wel overdreven hoog!! Daarom zou ik graag een alternatief adres hebben (liefst iemand die ook van auto-elektriciteit op de hoogte is!).

Alle suggesties (liefst enkel ernstige) zijn welkom.

Dank bij voorbaat

Tim

GravenTim

Geplaatst door GravenTim (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 230? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan5047 (0) PRO, 17 jaar geleden

Dan moet je terug gaan naar die garage als je naar een andere gaat moet je weer betalen. op iedere rep zit garantie en als het niet goed is gerep dan moet je ook niet betalen simpel toch
gr jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 230 of stel zelf een nieuwe vraag.