Mercedes-Benz S-Klasse: Wagen gooit het vermogen omhoog als ik hem in de D of R zet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320CDI

Als ik de auto met de voet op rem uiteraard in de D of de R zet gaat het vermogen van de motor omhoog als ik hem dan weer inde P of N zet dan slaat hij als ware omdat het motorvermogen te hoog is,ik heb hem laten uitlezen bij mercedes geeft geen fout aan en er werd mij gezegd dat het een mechanisch probleem is en er misschien een nieuwe automaat in moet wat mij onwaarschijnlijk lijkt wie weet wat het kan zijn

BVD Huub

huub001

Geplaatst door huub001 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Marcel_01 (0) PRO, 17 jaar geleden

Beste Huub,
Tegenwoordig gaat bij veel auto's het toerental omhoog bij het inleggen van de versnelling. Ik kan uit het verhaal niet precies opmaken wat er verder gebeurt en wat er precies bedoeld wordt met het omhoog gaan van het vermogen. Gaat het toerental omhoog? Tot hoeveel toeren? Blijft deze hangen of valt hij direct terug? wordt de versnelling in de transmissie ingeschakeld? Hoe schakelt de automaat? Hoeveel kilometer heeft de auto gereden?
Ook als er geen foutcodes zijn, kan er een probleem zijn met de electronica. De dealer weet dit ook!

huub001 (0), 17 jaar geleden

Beste Marcel

Dank voor je intresse als ik naar de motor kijk zie en hoor je dat hij weg wil maar omdat ik de voet op de rem heb gaat hij ook roken via de uitlaat en als ik hem dan weer uit deD haal gaat dat niet zonder een schok omdat hde motor te hoog draait nu ben ik vandaag weer bij mercedes geweest die vermoeden nu dat de vloeistofbol vervangen moet worden, ik ben ook bij BTS geweest vandaag en die zeggen ook dat de bol vervangen moet worden, ik heb ook nog een 290td van 97 die alsmaar in de noodloop gaat maar wegens vakantie bij jullie moet ik terug komen na volgende week

Gr. Huub

Marcel_01 (0) PRO, 17 jaar geleden

Beste Huub,

Dan heb ik je net bij BTS gemist. Ik hoorde dat je morgen nog langs kwam!

Groetjes,

Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.