Mercedes-Benz C-Klasse: WDB202 C200 benz. Aanjagermotor blijft doorlopen!

Bouwjaar: 1997

He hallo, we hebben in de werkplaats een C200 staan waarvan de koelvan bij de koeler constant blijft doorlopen! Alleen de zekering in de zekeringkast van 40 A eruit en dan is het over!
Ik weet dat deze fan ook voor koeling van airco is. Kan iemand mij zo vertellen of dit een bekend probleem is of waar het relais zit waar deze bediend wordt?? Misschien is deze nl vastgebrand of zo! Auto al uitgelezen. P.s. waar krijgt hij het signaal van motor te warm van?? Volgens testkast zijn gemeten temp goed, en verder geen foutmeldingen! Alvast bedankt!

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Roy10511 (0) PRO, 19 jaar geleden

Regelkastje links onder aan chassisbalk kapot! Liet gewoon door!
Los gehaald maar daar val weinig aan te repareren! Een andere erin er werkt weer perfect! P.s. deze liet gewoon door ook al was contact uit! Gr Roy!

Hans4040 (310) PRO, 19 jaar geleden

Oorzaak?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.