Mercedes-Benz E KLASSE 280: wielen

Bouwjaar: 1996

Hallo is het normaal dat de achterwielen schuin er onder zitten de auto is wel verlaagd want ik heb ook een A.M.G gehad maar daar stonden de achterwielen helemaal recht. De oude banden waren wel flink aan de binnen kant versleten dus ben ik nieuwe banden gaan monteren en hem gaan uitlijnen in de hoop dat het goed kwam maar het is gewoon het zelfde gebleven,en als de auto beladen is,is die niet te rijden,wegligging is dan waardeloos.de auto deinst heel erg terwijl de schokbrekers ook nieuw zijn.Ik kom er niet meer uit kan iemand mij raad geven.

flow

Geplaatst door flow , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

plurkje PRO, 16 jaar geleden

Eerst normale veren monteren, verlagen is voor japanse auto's.

Willem12089 PRO, 16 jaar geleden

Ik ben geen voorstander van verlagen, maar passen die nieuwere onderstellen niet op zo'n mercedes, Die zijn standaard een stuk lager om zo'n tank nog een beetje wegligging te geven??

Willem

flow, 16 jaar geleden

Ja,maar hoe zit het dan met een E-50 die is ook verlaagd en toch een goede wegligging en de wielen staan recht,waar zit dan het verschil ?? ik zie andere mercedessen ook verlaagd maar de wiellen staan vergeleken met die van mijn helemaal haaks zo zou die van mijn moeten zijn.waar zou dat aan kunnen liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.