Mercedes-Benz E KLASSE 280: STAPPENMOTOR

Bouwjaar: 1996

Waar zit de stappen motor want het toerental is niet konstant het zelfde,soms gaat het helemaal fout dan slingerd het van 500 tot ongeveer 1000 toeren.en dan moet ik lang wachten voor dat het weer een beetje stabiel is en als het een beetje stabiel is dan gaat het toch nog een heel klein beetje op en neer maar dat kun je op de toerenteller niet zien,je kunt het wel horen,luchtmassa meter,temperatuurmeter,lambda,bougies,en kabels,zijn nieuw.en dan blijft er nog een ding over denk ik en dat is de stappenmotor,dealer heeft de auto uitgelezen dat was met de luchtmassameter,verder waren er geen storingen.

flow

Geplaatst door flow , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

mr-moh PRO, 16 jaar geleden

die zit van voren gezien vlak voor de benz.verdeler, is rond van vorm en heeft een tweedradige stekker,deze regelt de stationaire loop, de koude start en als de motor aanslaat dan loopt deze eventjes 1200 tot 1300 toeren waarnij hij terug zakt naar rond de 850 toeren.Nieuw kost het ¤275, ik zou eerst kijken of hij niet vastzit, los halen en met multi spray behandelen, wil wel eens helpen.

Audifreak763 PRO, 16 jaar geleden

Een stappenmotor die op benzine loopt?????. Wordt hier niet een stappenmotor (enkelvoud) verwisseld met de injectoren??.

flow, 16 jaar geleden

ik ga het toch even controleren maar ik vrees dat Jan gelijk heeft nog een vraagje wat zit er allemaal in het inlaat huis dus in het huis waar de smoorkleb in zit want daar zie ik ook een paar draden lopen,maar kan niks zien wat het is.weinig plaats.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.