Mercedes-Benz Vito 108 cdi: Wil niet/ slecht in de achteruit

Bouwjaar: 2001

Deze auto wil slecht in de achteruit, wij hebben reeds de hevelset op de bak vervangen.
Maar dat helpt niets, wat wel opvalt dat wanneer je de versnellingspook ook maar iets anders beweegt als je hem in de achteruit wilt zettendat hij er soms wel goed in gaat, maar wel of niet goed gaan zit heel dicht bij elkaar.

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

aupers (0) PRO, 19 jaar geleden

Gaat de pook ook zwaar? Dan kabelset vervangen.

Paul

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

Weet iemand ook hoe ik de achteruit kan vervangen en kan dat via de zijkant misschien?

cootje1787 (0), 19 jaar geleden

het probleem kan ook in de bak zitten
als je de schakeltoren op de bak demonteerd kan je in de bak de schakelstangen zien zitten 4 stuks in totaal 3naaste elkaar en eentje los daar van die is voor de achteruit het pootje van die hevel zal krom zijn (veroorzaakt kraken en springt er vaak
uit)
suc6

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

Marco heeft helemaal gelijk! wij hadden het zelf al ontdekt,er bleek een scheur te zitten in een van de schakelvingers in de bak. Er bleef niet anders over dan een ruilbak te monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.