Mercedes-Benz Sprinter: Zekering brand steeds door

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 316

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn Hymer camper het is er een met Mercedes sprinter onderstel.
Het probleem is dat als ik rem de remlichtzekering doorbrand. De zekering zit op de 5 de plek.
Er zit ook sprintshift op en die krijg ik dan ook niet meer in de A van automatic ik kan nog wel tot de 3 schakelen handmatig.
Het probleem doet zich niet altijd voor. Als het probleem zich voor doet gaat er ook een geel lampje branden met een rond draaiend wieletje erin rechts in de hoek van de teller unit.

Alvast bedankt

Gr. Joey

jjoey

Geplaatst door jjoey (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb je onlangs de lampjes vervangen van de remlichten? Zitten er wel de juiste lampjes in? Koppel anders eens de achterlichtunits los en controleer of de zekering dan wel blijft zitten.

jjoey (0), 12 jaar geleden

Hoi Jarno,

Bedankt voor je reactie. Ik had toevallig vandaag de lamper eruit gehaald en de zekering brand nog steeds door. Het is heel vreemd ik heb de schakelaar eruit gehaald. Zodat die continu remlicht signaal geeft. En in een keer brand die door zo blijft die 10 minuten goed en zo brand die in een keer door.

Alvast bedankt

Gr. Joey

jjoey (0), 12 jaar geleden

Probleem is opgelost!! Bleek een kabel ergens in een hoek bloot te liggen en die kwam tegen het chassis aan.

Gr .Joey

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.