Mercedes-Benz vito 110: zekering springt en vito slaat af rijdt niet meer

Bouwjaar: 1997

wat kan dit zijn het is zekering nr 7 aan de linkse kant van boven af geteldt weet iemand waar ik moet zoeken als ik er een nieuwe in doe rijdt ie weer even en dan is het weer het zelfde liedtje zit wel alarm op graag snel antwoord mvgr marc.

bolle1369

Geplaatst door bolle1369 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

turbo11673 (0) PRO, 19 jaar geleden

ga na waarvoor die zekering voor dient en kyk daar na als het alarm op die zekering is aangesloten dat kan het zyn.
Nog een tip dit is geen cdi moet te vinden zijn in verband met afslaan. wat je moet nakijken is of het diesel afsluitklep goed werkt want die zorgt ervoor als je de contact uitzet dat er stroom weggenomen word van de dieselafsluitklep en zo de motor stop gezet word. het kan sluiting zitten in de dieselafsluitklep of de draadje van de afsluitklep maakt massa, of de alarm systeem sluit het afsluitklep plotseling af zodat de motor afslaat.
groetjes Asim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.