Mercedes-Benz Clk: Zij ramen afstellen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200

Hallo allemaal,

Het gaat hier om een clk 200 cabrio,sinds kort merk ik dat de deuren van mijn auto weerstand hebben bij het dichtslaan.Nu heb ik gemerkt als ik het raam minimaal laat zakken (met schakelaar) dat de deur veel beter sluit.Hij heeft dit links en rechts.Volgens mij gaat het raam iets te hoog,ook hoor ik het raam tegen een soort aanslag slaan.Nu mijn vraag:is er een manier om het raam te calibreren van deze wagen of moet het afgesteld worden in de deur (met een soort aanslag) bij deze wagen?Ook nog even vermelden dat bij deze wagen de ramen automatisch naar beneden gaan maar niet automatisch omhoog bij gebruik van de schakelaar in de middenconsole.Dit is alzo sinds ik de wagen heb.

Wie kan mij helpen?

DBV

Peter Sch

Geplaatst door Peter Sch (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter Sch (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik heb het ondertussen al ontdekt, je hebt 2 gaten onderaan de deur.Als je het raam volledig naar beneden laat gaan zie je 2 stelschroefjes en deze zijn de bovenste stoppers.

Groeten Peter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.