Mini CLUBMAN 2017: Clubman lekt koelvloeistof onder motor bij aanzetten kachel verwarming binnen.

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1500

Beste, mijn clubman Van 2017 lekt koelvloeistof bij her aanzetten Van verwarming. Het druppelt önder de wagen hij niet aanzetten verwarming heb ik geen koelstofverlies. Waar zou ik best zieken kachel verwarming of thermosthaathuis. Hopen dat ik het vind.

ademm

Geplaatst door ademm (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Cooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

FRANCOIS 51 (5), 1 jaar geleden

zonder brug of smeerput ...is het natuurlijk niet makkelijk om de locatie van de lek precies te zien ...je ziet het druppelen ,maar de locatie van de lek moet je echt kunnen zien hé ...het loopt misschien al van verder weg over de bodemplaat bescherming en druppelt dan op de grond ?

    Dag Francis het loopt Van de bodemplaat.
    Zonder de verwarming kachel binnen druppelt er niets. Eenmsal chauffage kachel binnen opengezet dan druppelt er koelvloeistof. Kan het de thermosaathuis zijn? Treed die in werking bij openen kachel ? Dank u voor reactie - ademm (0), 1 jaar geleden

ademm (0), 1 jaar geleden

Dağ Francis, zonder de kachel aan te zetten druppelt er niets geen verlies. Heeft totaal te maken me kachel aan of uit staat. Heb al raare gevallen Van koppakkung gelezen. De kappakking Zal her zejer niet zijn neem ik aan. Mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper of stel zelf een nieuwe vraag.