Mini Cooper S 2007: Foutcode p0117 en onbekende stekker

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Mini Cooper S motor management lampje gaat na reset gelijk weer branden, uitlezen geeft p0117. Sensor koelvloeistof vervangen, geen verandering. Nu vond ik een stekker onder het koelvloeistof reservoir (zie foto). Iemand een idee waar die in moet? Volgens mij de koelventilator maar vind niet de stekker daarvan. Wellicht heeft het te maken met dit probleem. Hoop vervangen aan de mini, HD pomp, alle slangen in de buurt door Mini hebben ze wat over het hoofd gezien?

sandbeek

Geplaatst door sandbeek , lid sinds 15 jaar geleden

4 Reacties

oldford PRO, 11 maanden geleden

P0117 geeft ook aan dat het signaal te laag is.
Dat kan een kortsluiting in de bedrading zijn. Is dat al gecontroleerd?

    Jazeker maar waarschijnlijk hoort een stekker ook ergens in, luchtinlaat bij de grille zat er ook naast. Bmw heeft een hoop vervangen in dat gebied maar niet mooi terug geplaatst. - sandbeek, 11 maanden geleden

sandbeek, 11 maanden geleden

Nog meer suggesties?

sandbeek, 10 maanden geleden

Probleem opgelost stekker was eruit gehaald omdat de ventilator door bleef draaien, oorzaak was dat het stekkertje van de koelvloeistof sensor gaar was.

oldford PRO, 10 maanden geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper S of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.