Mini Cooper S 2007: Foutcode p0117 en onbekende stekker

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Mini Cooper S motor management lampje gaat na reset gelijk weer branden, uitlezen geeft p0117. Sensor koelvloeistof vervangen, geen verandering. Nu vond ik een stekker onder het koelvloeistof reservoir (zie foto). Iemand een idee waar die in moet? Volgens mij de koelventilator maar vind niet de stekker daarvan. Wellicht heeft het te maken met dit probleem. Hoop vervangen aan de mini, HD pomp, alle slangen in de buurt door Mini hebben ze wat over het hoofd gezien?

sandbeek

Geplaatst door sandbeek (55) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Cooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

P0117 geeft ook aan dat het signaal te laag is.
Dat kan een kortsluiting in de bedrading zijn. Is dat al gecontroleerd?

    Jazeker maar waarschijnlijk hoort een stekker ook ergens in, luchtinlaat bij de grille zat er ook naast. Bmw heeft een hoop vervangen in dat gebied maar niet mooi terug geplaatst. - sandbeek (55), 2 jaar geleden

sandbeek (55), 2 jaar geleden

Nog meer suggesties?

sandbeek (55), 2 jaar geleden

Probleem opgelost stekker was eruit gehaald omdat de ventilator door bleef draaien, oorzaak was dat het stekkertje van de koelvloeistof sensor gaar was.

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper of stel zelf een nieuwe vraag.