Mini Cooper 2006: multiriem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

dag mensen ik heb hier een mini uit 2006 met kapotte multieriem ,nu ben ik aan het bekijken achter de rechter wielkast kun je er goed bij,maar dit is nog iets aparts,er loopt een apart wieltje over de multiriem dat op zijn beurt weer tegen een ander wiel loop met rubberen omhulsel(denk stuurpomp),ik kijk hier toch enigszins raar tegenaan hoe onstpan ik dat loopwieltje,dat ligt namenlijk tegen de krukaspoulie en daar moet toch die multiriem tussen lopen die bovenste riemspanner daar moet volgens mij een sleutel op en dan de vergrendeling indrukken die er aan de achterkant opzit,ik kom er wel uit vermoed ik, maar misschien dat iemand toch kan zeggen zus of zo.B.V.D

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Cooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169, 13 jaar geleden

eenvoud zelve,aan de zeikant van dat loopwieltje op 't huis zit een stekkertje dat trek je eruit en daar zit een kabeltje aan en hoe verder je trekt hoe verder het wieltje vrijkomt en de bovenste spanrol druk je omhoog en aan de achterkant zit een vergrendeling wat je zo indrukt dan riem erop even de spanrol omhoog drukken en vergrendeling schiet eruit,super makkelijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper of stel zelf een nieuwe vraag.