Mitsubishi Galant: 2 liter, houd om de 2 sec licht in

Bouwjaar: 1991

tijdens rijden op vlakke weg is dit te vernemen. vooral bij ca 100 km/h. Euvel is ontstaan nadat de klant per abuis de vloermat op het gaspedaal had gelegd en toen de wagen gestart heeft. Motor brulde toen dus volgas. Hierna houd ie dus iets in. verder niets te zien.

km stand is al wel 273000 km.
iemand enig idee?

Geplaatst door

wkhoek (0)
badge

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Distributie al nagezien op goede timing
(kijk eventueel naar voorontsteking of deze nog juist staat, deze is afhankelijk van de distributie)

wim12199 0
badge

18 jaar

weet je toevallig de afstelgegevens van de ontsteking?

wkhoek 0
badge

18 jaar

Achteraan de motor tegen het schutbord zit een bruine stekker die doodloopt, als je daar het kapje afhaalt moet je deze draad aan de massa leggen (contact afzetten), dan krijg je de vaste voorontsteking. Als je dan met de stroboscooplamp kijkt moet je dacht ik 5° voorontsteking hebben (kijk boven op het kleppendeksel, het staat er op geschreven), zal morgen op het werk nog eens de graden voor het zekere opzoeken, ik laat je morgen zeker nog iets weten.

wim12199 0
badge

18 jaar

Heb het nagezien, 5° moet het zijn.

wim12199 0
badge

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.