Mitsubishi Pajero Sport: abs lamje brand en 4wieldrive lampje kippert

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6

hallo ik heb hier een probleem met een pajero er zit storing in ABS 2wd/4wd sw1 en 2wd/4wd sw2 en lamje 4 wiel drive knippert in de 2 wd, en in de 4 wd brandt hij gewoon, ik heb bijde schakelaars vervangen voor de stand 4wd 2wd en de schakelaar voor hoge lage giering maar de storing blijft.
in datalist bij abs geeft hij bij sw1 on off aan als je tussen 2 en 4wd schakelt sw2 verandert niet waar je hem ook in zet,als ik de schakelaar handmatig indruk gaat 4wd lampje wel netjes uit in z,n 2wd versnelling met ingedrukte schakelaar gaan rijden 4wd lamp blijft uit maar zelfde abs storing komt naar paar kilometer rijden terug.(mechanisch schakelt hij gewoon goed uit 2wd en 4wd en 4wd laag)
wie kent dit probleem alle info is welkom,
EN HEEFT IEMAND MISCHIEN EEN ELECKTRISCH SCHEMA VAN DIT SYSTEEM daar zou ik mishien al weer wat meer mee kunnen.

alvast bedankt,harold

harold4164

Geplaatst door harold4164 PRO , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

wim12199 PRO, 12 jaar geleden

Wat ook niet onbelangrijk is, is de dikte van de afdichtring onder de contacten in de versnellingsbak. Meet anders met een ohm-meter eens uit of de contacten aan en uit gaan bij het schakelen van 2x4 naar 4x4.
groeten.

harold4164 PRO, 12 jaar geleden

auto is nog niet weer terug geweest lampjes blijven uit

michel moleken, 11 jaar geleden

ik heb een pajero 3.2 di-d 2003 waarvan het middelste lampje begint te pinken als ik ongeveer 40-50km in 4*4 rijdt.
Is dit een zelfde probleem? contacten kapot?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Pajero of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.