Mitsubishi Carisma 1.8 GDI: accuklem los maken

Bouwjaar: 2000

Hallo,
Kan iemand mij vertellen als de accuklem losgekoppeld is geweest of dan de motor o.i.d. opnieuw ingeleert moet worden of kun je gewoon weer zonder problemen verder rijden.
Indien inleren:
1. Moet dit door de garage gedaan worden of kan je dit zelf.
2. Hoe doe je dat?
bvd,

priv

Geplaatst door priv (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

johan5542 (0) PRO, 18 jaar geleden

he priv het antwoord van priv is niet juist. deze moet wel degelik ingeleerd worden dit kun je zelf doen en gaat als volgt: motor op bedrijfstemperatuur brengen-min klem los2 minuten-dan motor starten met ventilator op stand 1 en verdere verbruikers uit 10 minuten laten lopen-contact 1 minuut uit-dan motor weer starten en dan 10 minuten laten draaien met ventilator op stand 1 en ingeschakelde airco-dan contact uit. dit is de officiele procedure. er is alleen 1 maar de gdi heeft het probleem dat de motor en gasklep vervuilen en als je gasklep is vervuild wil de motor niet inleren en zul je eerst de gasklep moeten reinigen. succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.