Mitsubishi Carisma: storing met gas

Bouwjaar: 1997

hallo.
ik heb al geruime tijd storing in het gas systeem, als hij lang stationair draait, of een lange heuvel af rijd (zonder gas te geven) springt de instalatie op storing, ook als ik van de snelweg afkom en terug schakel geeft hij dit probleem, de verdamper is al vervangen en toen leek het probleem opgelost, maar 2 weken verder begon het weer. het is een prins systeem, en de storing word als volgd weergegeven. eerst gaat het meest linkse lampje groen knipperen en na een tijdje rood en dan blijft hij rood branden. ook loopt hij stationair onregelmatig met zo'n 200 toeren verschil. op benzine geeft hij geen enkel probleem.
het lijkt als het warmer weer is dat hij eerder problemen geeft als bij koud weer, en in stadsverkeer ook meer problemen.

daniel hoeberichts

Geplaatst door daniel hoeberichts (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Welk type Prins gassysteem?

daniel hoeberichts (0), 18 jaar geleden

het gaat om het afs2 systeem als ik het goed heb.
op het kaartje in het boekje staat mpi g3, maar er is verder geen type aan gegeven. waar zou ik dat kunnen vinden?

henk4359 (0) PRO, 18 jaar geleden

je kunt het gassysteem laten uitlezen,verdacht zijn het tps en
lambda signaal.wat je kunt proberen is het gas tps signaal loshalen en proefrijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.