Mitsubishi Space Wagon: achterklep ontmantelen om geblokkeerde sluiting te bereiken

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

De achterklep van mijn Space Wagon krijg ik niet open. Als ik het handvat in druk, blijft deze geblokkeerd. Centrale deurvergrendeling hoor ik wel functioneren in de deur. Nu wil ik de deur van binnenuit gaan openen. Hierbij ga ik er vanuit dat de binnenafwerking eraf moet.
Op het volgende plaatje is een soortgelijke achterklep (SW98) te zien:
[url=http://img694.imageshack.us/i/achterklep...][img]http://img694.imageshack.us/img694/9350/...[/img][/url]
Ik denk dus te moeten beginnen bij de lijst om het 3e remlicht, 2 schroeven losgemaakt, maar de kunststof kap krijg ik niet los (of ik doe te voorzichtig?).
Heeft er iemand ervaring met een geblokkeerde achterklep of losmaken van de binnenafwerking? Bij voorbaat dank voor een reactie.

Daviking

Geplaatst door Daviking (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

robke89 (0), 14 jaar geleden

je moet inderdaad de de kunstofkap aan de onderzijde los halen deze zit met een paar schroeven vast in het handvat geloof ik. dan blijft hij nog vast zitten door van die kunstof klik dingen deze kunnen inderdaad goed vast zitten. begin in een hoek dat gaat meestal makkelijker. en dan kom je vanzelf bij het slot even aan de stangtjes trekken en dan springt die open.

gr r.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.