Mitsubishi Colt: Afslaan motor

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Als de motor koud is geeft het geen problemen , maar als ik voor een trip weg ben geweest en de motor is warm , en wil een 1/2 uur later de auto weer starten start hij wel , maar bij het wegrijden slaat de motor af doordat het toerental wegzakt , wat kan hiervan de oorzaak zijn ??

fterweele

fterweele

Geplaatst door fterweele (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Frits,
aan je recente berichten te zien heb je hier al langer last van. Maar ik lees nergens dat je hem al eens hebt uit laten lezen,klopt dit? Anders zou dat mijn 1e advies zijn.
Daarna goed de life data in de computer bekijken,zoals koelvloeistofsensor,luchtmassameter/map sensor en gaspedaalsensor.

fterweele (0), 12 jaar geleden

Hallo Maarten ,

Ik heb hem nog niet uit laten lezen dat klopt , is dat dan ook de oorzaak, dat het controle lampje van de motorcontrole regelmatig blijft branden , waardoor die inhoud of afslaat als ik voor de stoplichten sta ?
of kan het ook iets anders zijn ? ik hoor van je

gr, Frits ter Weele

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Als het motorlampje brandt kun je storingen uit laten lezen. Dat scheelt een hoop gegis en gezoek.

fterweele (0), 12 jaar geleden

Beste oldford ,

Ook bedankt voor je advies , maarten gaf hetzelfde al aan , zal ik maandag direct laten doen

gr, Frits

fterweele (0), 12 jaar geleden

Hallo Maarten & oldford ,

Ik heb de auto maandag morgen uit laten lezen , er zaten enkele foutmeldingen in ,ze hebben hem daarna ge update en de problemen zijn verholpen

Nogmaals bedankt voor de tips

Mvg,

Frits ter weele

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.