Mitsubishi Space Star: afstandbediening kapot?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Gisteravond is mijn afstandbediening in de wasmachine gegaan. Helaas voor mij, als ik 1 van de knopjes indruk, dan gaat het lampje wel branden, maar gebeurt er niets bij de auto. Ik denk dat ie stuk is.... Ik heb al een beetje zitten neuzen, maar er zijn "universele" afstandbedieningen in omloop, heeft iemand daar ervaring mee? En hoe leer je dat apparaat dan in in de space star? Of toch maar naar de dealer? en rond de 200 euro lappen??

gmartijn

Geplaatst door gmartijn (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Restless (0), 14 jaar geleden

Onlangs was onze afstandsbediening kapot door versleten contactjes (koolstofstaafjes). Nadat deze weer opgespoten waren branden de lampjes weer als vanouds. Echter de centrale vergrendeling ging pas open na een keer of 5 open/dicht drukken. Misschien heb je hier iets aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.