Mitsubishi GALANT: Auto gaat bij overschakelen op gas direct uit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 98

Hallo
Ik ben in het bezit van een Mitsubishi Galant 2.0 Glsi Drive , Bjr 2002 en rij op Lpg . Deze week bij het wegrijden naar mijn werk ging de auto niet over op gas , op benzine rijden is geen probleem , maar zodra de auto hoort over te gaan op gas slaat ie af . Ook als ik mijn rood/groene schakelaar (zie foto) zelf handmatig overzet op gas gaat ie direct uit . Ik heb een ronde Vialle gastank in de ruimte van de reservewiel . Nu heb ik mijn auto al bij de garage gehad en kunnen het niet vinden (overigens geen gasboer ) . Normaal hoor ik altijd een klik als ie over gaat van benzine op gas . Nu hoor ik niks . Zou het kunnen zijn dat er een relais kapot is of zit er ergens een zekering ? Ik weet niet waar ik moet zoeken . Wie herkent dit probleem of weet de oorzaak hiervan ? Ik woon in de regio Groningen .

GalantGlsi

Geplaatst door GalantGlsi (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1900) PRO, 6 jaar geleden

Je hebt een relais en een magneetspoel in het systeem zitten , zekering plaats kan verschillen , een losse zekeringhouder onder de motorkap , of bij de zekeringkast , of bij de tank in de kofferbak .
Maar begin eens met meten of je bv. spanning krijgt op de spoel bij de tank .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.