Mitsubishi Space Star: auto start dan weer wel en dan weer niet, word er dol van

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DI-D

Beste lezers ik heb sinds twee dagen een start probleem, de ANWB er bij gehaald volgens de monteur een kapotte brandstofpomp onder de achter bank.
Na demontage bleek er helemaal geen pomp in te zitten maar is het alleen de vlotter, de pomp zit bij de motor dat verklaart waarom hij hem niet hoorde!!!!
maar goed na het uitlezen van de auto foutcode gloeiboegies, deze heb ik toen alle vier vervangen en de motor sloeg na wat aarzelen aan, de volgende dag geen probleem voorgloei indicatorlampje lichte twee seconden op en motor starten direkt, na een uur stil te hebben gestaan weer niet aan de gang te krijgen, alleeen nu flitst het indicator lampje maar een moment, ik weet niet of dit iets over het probleem zegt.
nu denk ik er aan om een nieuw voorgloei relais te kopen maar dat is wel weer 80euro en ik weet niet of dit he probleem zal op lossen, misschien dat een van julie een suggestie heeft wat er aan de hand kan zijn.

P.S. het is een Renault motor

grz Frans

FransGr1

Geplaatst door FransGr1 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

FransGr1 (0), 11 jaar geleden

voorgloerelais relais vervangen heeft het PROBLEEM NIET OPGELOST !!!!! wie heeft de oplossing?

FransGr1 (0), 11 jaar geleden

het is me gelukt om de auto aan te slepen, echter bij weinig touren is het net of hij soms tegen wordt gehouden dit gaat dan over bij meer gas geven dan rijd hij als een speer!!!!!!

FransGr1 (0), 6 jaar geleden

het is al een oud bericht maar het probleem zat m in het verwisselen van de toevoer retour leiding van de vlotter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.