Mitsubishi Galant: Auto stotterd soms op lpg bij plm 2000 tpm

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

Als ik bv in z,n 4 rij en het toerental zit rond de 2000 of net iets eronder en geef dan gas dan begint de motor te stotteren , verder rijd ie goed maar zo gauw de toerental iets onder de 2000 komt en geef weer gas dan doet ie dat . Op benzine is dit niet het geval . wie weet wat dit zou kunnen zijn .
Bvd voor uw reactie .

GalantGlsi

Geplaatst door GalantGlsi (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Klinkt als te arm staan op gas - dit omdat je zegt dat de motor op benzine wel goed loopt.
Ik zou een afspraak met een gas-specialist maken om dit te corrigeren.

GalantGlsi (0), 12 jaar geleden

@ oldford , Bedankt voor je reactie , dus het zou een kwestie van afstellen kunnen zijn . Is dit soort dingen ook uit te lezen als een storing ......gezien ikzelf een leek ben op dit gebied vraag ik maar . Ik heb vroeger ooit eerder zoiets gehad met een eerdere auto en er moest toen zogenaamd vanalles aan vernieuwd worden wat me veel geld heeft gekost , en uiteindelijk was het een veertje in de carburateur die dit probleem veroorzaakte ...maar ik zal es op zoek gaan naar een gas specialist in de buurt van groningen . (Als iemand nog een goede en vertrouwd adres weet hoor ik dat graag) .

Groet dre

FPP (0) PRO, 12 jaar geleden

Oldford heeft gelijk. Ligt er wel aan of je LPG of LPI hebt. Mocht de pomp in de gastank een Bosch zijn kan daar ook een probleem zijn. Ik heb dat al enkele keren gehad. Succes. Pieter

abunsc (0), 12 jaar geleden

Ik heb ook een stotterprobleem gehad. Nieuw bougies erin en hij reed weer prima. Bij LPG is een iets sterkere vonk nodig dan bij benzine vandaar dat het probleem bij benzine (nog) niet optreedt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.