Mitsubishi Galant: Terugvallen in toeren en niet werkende interieurverlichting Gala

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Sinds kort ben ik in het bezit van een Mitsubishi Galant 2.0 GLXI Wagon uit 1997, alleen heb nu de volgende problemen ondervonden.

Wanneer ik terugschakel valt de auto terug in toeren, dit is normaal alleen als ik sta te wachten bijvoorbeeld voor de stoplichten dan valt de motor terug onder de 500 toeren. Dit gaat door net zolang tot de motor afslaat. Misschien het gasklephuis reinigen?.

Verder heb ik binnenin de auto het probleem dat alleen de snelheidsmeter verlicht is. Toerenteller en kachellampjes branden voor de rest allemaal niet. Nu ben ik al wat aan het proberen geweest maar heb tot nu toe geen resultaat bereikt.

Graag zou ik vernemen wat ik aan deze problemen zou kunnen doen

Mvg
Imco

Imkoe32

Geplaatst door Imkoe32 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

Je gasklephuis en stationair toerental regeling kan idd vervuild zijn, dus schoonmaken kan idd een goede oplossing zijn, begin hiermee en anders even laten uitlezen.

Lampjes zul je gewoon moeten vervangen, je zult de dashboarddelen hiervoor moeten verwijderen om bij de lampjes te kunnen komen.

Imkoe32 (0), 12 jaar geleden

Het uitvallen is opgelost, heb het gasklephuis even grondig gereinigd.

Verlichting daarintegen heeft nog steeds kuren. de binnenverlichting brand alleen wanneer de achterklep geopend is, niet wanneer ik 1 van de 4 deuren open . snap hier niets van

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.