Mitsubishi L400: Autogordels achterin

Bouwjaar: 1998

Ik kan een L400 overnemen. Mijn vraag is kan ik achterin 3 puntgordels zetten? Er zit een kunststof achterwand in. En als het kan. Is het veel werk en weet iemand dan ook wat het ongeveer gaat kosten. Verder heb ik vroeger een L 300 gereden dat was een dweil op de weg met wat wind. Ik heb gehoord dat de L 400 dat niet meer is. Klopt dat? alvast bedankt.

theo11358

Geplaatst door theo11358 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L400? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voetshoreca (0), 18 jaar geleden

Er kunnen gordels achterin bij een L400 maar dan moet je wel een orginele set bestellen bij de Mitsubishi dealer. Dit is een set waarbij er een frame achter de kunstofwand komt. dit is een goedgekeurde constructie.
De weg ligging is bij een L400 een stuk beter als bij de L300 maar hij blijft wel wat windgevoelig.
Verder is de L400 en fijne en betrouwbare wagen die als enige min punt heeft dat hij niet zo zuinig is, verbruik is gemiddeld 1:8.
Let er ook op dat de distr.riem vervangen moet worden bij 90.000 km

theo11358 (0), 18 jaar geleden

Cor, kun jij me ook een prijs indicatie geven? De dealer kon het niet en wilde me een auto uit eigen voorraad verkopen. Is deze set mogelijk ook bij de sloop te verkrijgen?

voetshoreca (0), 18 jaar geleden

De prijs weet ik zo niet, Ik weet dat er verschillende gemonteerd zijn bij Autobedrijf VABO (mitsubishi dealer) in Den Bosch en ik denk dat deze ze wel kan bestellen en de prijs op kan zoeken.
Er zit in Kaatsheuvel en sloop die alleen in Mitsubishi onderdelen doet en erg veel heeft ik zou deze eens bellen.
dit bedrijf heet Erik de Kort

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L400 of stel zelf een nieuwe vraag.