Mitsubishi Colt: automatische deurvergrendeling

Bouwjaar: 2009, Brandstof: LPG

Bij het vergrenden van de deuren van mijn Colt knipperen de lampjes anders dan normaal. Eerst was bij het op slot doen dat de knipperlichten eenmaal knipperden en nu een paar maal achter elkaar.
En het start stop systeem werkt ook niet meer: de auto slaat niet meer automatsich af waar die dat eerst wel deed.

Wat wil de de auto hiermee zeggen?

ant2

Geplaatst door ant2 , lid sinds 1 jaar geleden

3 Reacties

ferdinand, 10 maanden geleden

Dat hij na 10 jaar een beetje moe is geworden.Maar alle gekheid,laat je accu eens doormeten.Het start/stop systeem vereist een andere accu.Overigens het start/stop systeem is een door de politiek bedacht systeem om z.g.n. aan milieunormen te voldoen.
Het tegendeel is echter waar.Het is korte termijn denken.Op de langere termijn zal blijken,dat alles eerder slijt.Te denken valt aan accu,dynamo startmotor, krukas/nokkenaslagers etc.Het wordt namelijk allemaal zwaarder belast.Deze aanslag op milieu weegt niet op tegen de paar liter benzine.
Ferry

ant2, 10 maanden geleden

Dank voor het advies Ferry. Ik zal eens langs de garage gaan. Maar zo vaak gebruikte ik het start stop systeem niet. Dat werkt alleen als de blower niet op de voorruit staat. en dat staat ie bijna standaard.
Maar de deurvergrendeling dan? Of zijn het 2 losstaande dingen die toevallig samen opvallen?

ferdinand, 10 maanden geleden

Werkt de centr. vergrendeling wel met de afstandsbed of is het alleen het knipperen.Ik zou toch even de accu laten nakijken . Bij automat.zaken zoals Brezan doen zij dat gratis.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.