Mitsubishi MITSUBISHI COLT 2009: motor slaat af

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 135930, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

situatie: ik start de motor, rijdt weg en even later als ik gas loslaat slaat de motor af en wil niet meer starten. Nou ja heel mooizaam. draait gewoon rond maar lijkt alsof er geen ontbranding is, misschien geen brandstof toevoer.

auto heeft lpg maar op dat moment met koude start rijdt die nog op benzine

edit: ik lees in andere topics over stotteren e.d. maar dat is niet het geval. start goed, rijdt een stuk, slaat af, start moeilijk en rijdt daarna weer gewoon.

edit 2 dag later: Vanochtend ontdekt dat het waarschijnlijk een LPG probleem is. Normaal start de auto op benzine. Ik start en de moter slaat af en na herhaaldelijk proberen te herstarten zie ik dat op de lpg/benzine schakelaar het lpg lampje brand. Terwijl de moter nog koud is. Ik schakel naar benzine en dan start de motor wel. Als ik dan later met warme motor overschakel naar lpg gaat dat gewoon goed.

ant

Geplaatst door ant , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

ant, 7 maanden geleden

oplossing: gasafsluiter bij de verdeler was kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.