Mitsubishi Space Runner: Bij warme motor, hodt hij soms in bij schakelen 1 naar 2

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2 ltr

Ben vanmiddag naar mijn inbouwspecialist geweest van LPG3. Min space runner heeft vorig jaar juni lpg3 gekregen. Perfect, deed het goed. Nu echter houdt hij soms in als je flink op het gas duwt, zeker in 2,3,4 en 5.
Bij benzine is dat naar mijn mening minder.
Ben al bij mijn garage geweest en daar vonden ze op een van de bougies een wit spoor. men zei dat hij lekte. Nieuwe bopugies geplaatst en inderdaad was t weg. Nu 3 weken verder, begint het weer niet steeds maar af en toe.
Bij de inbouwspecialist vertelde men dat ik maar eerst eens nieuwe bougiedoppen oest plaatsen daar ze daar ok een wot spoor in zagen en dat hij dan niet via maar langs de bougie ging vonken.
Men wist niet te vertellen of deze los te krojgen waren en of je dan ook de bobine gelijk moest vervangen , 2 dus.
Weet iemand raad ??

Vast bedankt Rob

rsteen

Geplaatst door rsteen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cat.qatar (0), 15 jaar geleden

vraag het eens na bij je dealer of deze los zijn te krijgen of niet, ik denk zelf dat de inbouwer wel weet waar hij het over heeft, tenminste..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.