Mitsubishi Carisma: Boardcomputer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 GDI

Ik heb begrepen dat de boardcomputer van de Charisma alleen alles kan aangeven als je er een Mitsubishi autoradio bij hebt. En anders krijg je alleen het gemiddelde brandstofverbruik.
Het is zo voor te stellen dat na ruim 10 jaar iemand daar wel iets op verzonnen heeft. Is dat zo? Is er iets aan te doen?
Op het internet kon ik er niets over vinden.


Ik hoor graag,
Marco

Soeplepel1972

Geplaatst door Soeplepel1972 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wim12199 (0) PRO, 10 jaar geleden

Voor het verzetten zonder de radio er in. Contact uitgeschakeld, duw op 1 van de schakelaars (weet helaas niet van buiten welke, denk de set-knop)) aan het display en blijf hem ingedrukt houden terwijl je het contact aan legt, hij loopt alle opties af op het scherm, als je op een bepaalde optie stopt met drukken neemt hij deze aan als je het contact aanlegt.
Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.