Mitsubishi Pajero Pinin: Boordcomputer veranderen

Hallo, ik heb een Pajero Pinin en nu is de accu er af geweest voor een flinke reparatie. Nu is de nog te gane actieradius verdwenen van het display en staat het verbruik vermeld. Ik weet het trucje niet meer om het weer terug te zetten. Het is iets van een combinatie van knopjes indrukken en starten, maar ik kom er niet meer achter. Ik weet dat het kan zonder officiële mitsubishi radio....Kan iemand mij helpen die het trucje nog wel weet ?

MarionG

Geplaatst door MarionG , lid sinds 6 jaar geleden

3 Reacties

MarionG, 6 jaar geleden

Opgelost ☺

ulbert, 6 jaar geleden

zou misschien handig zijn als je schrijft wat de oplossing was

MarionG, 6 jaar geleden

Hmmm...Ja dat is handig.
Auto van contact af, uit dus. Dan het meest linker knopje onder het display indrukken en ingedrukt houden. Auto starten en zodra de auto loopt gelijk het SET knopje indrukken. Vervolgens allebei de knopjes loslaten en voila, het staat op de gewenste stand.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Pajero of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.