Mitsubishi Carisma: carisma buitentempratuurmeter geeft EE weer.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8GDI

Beste,

Naar het normaal starten en weg rijden in mijn auto, kwam ik er al snel achter dat mijn buitentempratuurmeter EE weer gaf op het display. Normaal gaf hij ook de aanjager snelheid en stand weer, maar helaas is dit ool niet meer het geval
Het enige wat hij weer geeft is het verbruik en de tijd.
Ik heb alle zekeringen gecontroleerd( waarvan gene defect is).
Heeft iemand ervaring hiermee? Enof weet hoe ik dit kan verhelpen?

Mvg Deco

Deco

Geplaatst door Deco (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Deco (0), 9 jaar geleden

Beste,

Ik heb het probleem kunnen verhelpen van de buitentempratuurmeter/ aanjager snelheid probleem! Dit is verholpen door de accu pool er vanaf te halen, maar nu gaan mijn electrische ruiten niet meer automatisch omlaag of omhoog!
Hoe kan ik dit nu vervolgens oplossen, moet ik daarvoor naar de garage, of kan ik dat zelf?

Mvg Deco

wim12199 (0) PRO, 9 jaar geleden

Motor inleren. Knop bediening naar beneden duwen en als ruit onderaan staat knop 5 seconden blijven induwen, dan knop naar omhoog doen en als de ruit bovenaan staat ook 5 seconden blijvend in duwen. Dan zou het ok moeten zijn.
Groeten.

Deco (0), 9 jaar geleden

Danke Wim, ga ik straks proberen.

Groet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.