Mitsubishi Carisma: cruise control

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Hallo

Wil graag een cruise control in de auto maar weet niet welke hebt hier en daar geinformeerd de een zegt dat ik de gold ap300 met speciale aansluiting moet nemen maar dan zegt de ander dat die wat te oud is hij niet zo precies werkt dan zeggen ze dat ik de gold ap550 moet nemen maar daar moet ik alles zelf aanpassen voor mijn auto wil hem zelf inbouwen wie rijdt er mee en heeft er ervaring mee en is het inbouwen ook te doen en welke bediening moet ik nemen.

Groetjes Henk.

heilvesh

Geplaatst door heilvesh (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Restless (0), 15 jaar geleden

IK heb toevallig een Space Star uit 2001 met 1.3 motor. Bij de aankoop in 2004 heb ik er een John Gold AP550 in laten zetten. Deze functioneert prima. Ik rij vooral lange afstanden in verkeersluwe periodes. Ik merk dat je veel beter gaat anticiperen en minder snelheidsovertredingen begaat. Bovendien vind ik het heel ontspannen rijden. Overigens is een Cruise control erg persoonsgebonden, merk ik in mijn gezin: de een vindt het niks de ander rijdt altijd op Cruise (ik dus ook).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.