Mitsubishi Space Runner: Deurvergrendeling

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

Hallo..

Ik heb een probleem met mijn deurvrendeling.....
Op mijn Space Runner zit een electrische deurvergrendeling zonder afstandsbediening, het probleem is nu dat als ik de deur open dat er schijnbaar iets blijft hangen en je constant het geklik hoort van de deur open/dicht...
Het weer op slot draaien gaat dan ook wat moeilijker,maar dan stopt het wel.

Ik heb overigens wel geprobeerd om door middel van een reset (accuklem een tijdje losgegooid) maar ook dat werkte niet.

Iemand een idee waar ik het moet zoeken?...een relais?, of misschien iets in de deur?..

Alle suggesties zijn welkom.

B.v.d. Frans.

mzl

Geplaatst door mzl (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

henk kroezenga (0) PRO, 15 jaar geleden

het probleem zit vast in de micro switch van deze deur
ik weet zo niet of deze achter op het cilinderslotje zit of in het complete slot/deurmotor

mzl (0), 15 jaar geleden

Bedankt Henk voor het meedenken..

Ik had zelf ook al zo'n vermoeden...ik heb vandaag de zaak eens losgehaald en kwam erachter dat als ik de stekker losgooide van die motor (micro switch zit schijnbaar in die motor, die d.m.v. een hefboomsysteem door het cylinderslotje word aangestuurd), afijn,nadat ik die stekker had losgegooid werkte de overige deuren weer gewoon goed,zodra ik die stekker er weer bij aansloot begonnen de problemen..

Ik zal v/d week even kijken of er hier ergens op de plaatslijke sloperij aan te komen is en laat even weten of het probleem ermee is opgelost (altijd handig voor degene die met hetzelfde probleem te maken krijgt)..

M.v.gr. Frans

thienan (0), 15 jaar geleden

hi ,
deze probleem kan men zelf oplossen,door de schakelaar open te doen en goed ontvetten .De vet komt tussen de schakelaar en geeft contact .Als je voorzichtig open doet en opletten naar de stand van de stangen . en de schakelaar ontvetten met brake cleaner dan is de probleem opgelost .
Succes .

mzl (0), 15 jaar geleden

Ik heb al opgelost...de motor/switch was kapot...ik heb er op de sloop gehaald en het werkt weer als vanouds..

[b]@thienan[/b]

De schakelaar, word bediendt door het deurslot d.m.v. van zo'n hefboom/stangetje, deurslot is niks mis mee,en de schakeling zit in de motor geintregeerd...probleem is dat dat ding oud een geheel gegoten stuk plastic bestaat wat je alleen uit elkaar kunt krijgen door het open te breken...

Maar zoals gezegd is het opgelost..

Allen bedankt voor het meedenken

M.v.g. Frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.