Mitsubishi Space Runner: motorstoring boven 3500 toeren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

BIJ RIJDEN boven 3000 toeren MOTORVERMOGEN WEG en geeft de electronica een motorstoring aan,
cilinder 1 en 4 vallen uit.
dacht dat de bobines vervangen moesten worden maar dat was niet de oplossing.
een dag te voren is de distr. riem vervangen. Na opnieuw starten probleem weg. Echter bij meer dan 300 toeren komt probleem terug. Uitlezen geeft geen storing.


wie weet iets meer?

a.roijmans

Geplaatst door a.roijmans (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

thienan (0), 15 jaar geleden

bij deze moteur als men de distriebutie riem vervang moet men de batterie afkoppelen.Zoniet heeft men deze probleem.Dus oplossing is batterie afkoppelen even wachten (5 min.) en terug koppelen.Vergeet niet de leerfuntie laten draaien .15 min. zonder air-co contact af 1 min. wachten en 15min. laten draaien met air-co.
succes .

a.roijmans (0), 15 jaar geleden

Na resetten van de computer door de accu te ontkoppelen is het probleem verholpen.

rsteen (0), 15 jaar geleden

Mijnheer Thienan,

Had dezelfde problemen. Heb uw advies opgevolgd tesamen met mijn garage en idd alles doet het weer perffect.

Heb ook een andere radio (JVC met CD wisselaar) aangesloten op bestaande draden,werkt allemaal goed alleen blijven de zenders,tijd,er niet in geprogrameerdstaan. Elke keer dat ik de auto uitzet is alles weg.
Heeft u hier ook een oplossing voor?

Gr Rob

Nico8119 (0), 15 jaar geleden

Je hebt de constante plus niet aangesloten op de radio. Er zitten 2 plus draden op de stekers. 1 loopt via het contactslot en 1 gaat direct naar de accu.

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Of je moet de draden omwisselen,rood op geel.

Expediteur 2 (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze week had ik bij montage van een distributieriem hetzelfde voor.Voor het vervangen had ik alle merktekens vergeleken,en de nokkenas had een tand verschil tov krukas en balansas.bij het juist leggen van db riem reed de wagen even goed als in de oude situatie.doch bij rijden op de snelweg boven de 3500tr/min kwam de auto in noodloop.Al rijdend heb ik het kontakt af en aan gezet en alles leek hersteld.Maar het probleem begon 5 km verder terug.Ben langs gegaan bij Mitsubishi dealer.Deze heeft merktekens nagezien en goed bevonden.Later vond ik bij Problemcar de oplossing namelijk van Thienan uit Brussel.Mijn collega Mitsubishidealer heeft de batterij 5 minuten afgekoppeld.Het probleem was opgelost.Bedankt iedereen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.