Mitsubishi Space Runner: koppeling gaat .soms wel.soms niet.in geen een versnelling .

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8glxi

hallo wie weet remedie ,voor week trug had ik geen koppelings hydronic oli in resovar . ben ik met moeite bij kennissen gekomen . en die man maar heefd er zo lang 15x40 moteroli ingedaan in resorvar . zo dat ik toch nocht thuis kwam . maar heb inmiddels andere oli gehaald dot 4 . maar moet die 15x40 oli.er helemaal uit .en dan dot 4 er in . maar hoe moet ik dat ontluchten. zit er soort ontluchtings nippel net als bij remmen. .ik vind ook wijnig druk op koppelingspedaal.. is shit rijden zo .sta je ineens voor stoplicht .gaat ie in geen een versnelling .als ik dan moter afzet .en zet hem in eerst versnelling . duw koppeling helemaal in .start dan auto ,sprint ie na starten in eens vooruit . moet je om te ontluchten hydronic met twee man zijn . iemand die koppelings pedaal indrukt .op comando .maar weet niet waar ontluchtingsventil zit .hopelijk .een andwoord . groeten jan 60.plusser

sitana

Geplaatst door sitana (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

De motorolie heeft de cupjes in de werk en hulpcilinder kapot gemaakt Dit moet je eerst in orde maken en het systeem goed door spoelen met remvloeistof.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.