Mitsubishi Space Wagon: distrubutie

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000 diesel

hallo
ik heb hier een space wagon,2000 diesel van 98,riem van balansas gebroken,waarschijnlijk tussen distributieriem gekomen waardoor die versprongen is,hij staat niet meer op tijd,nokkenaskappen zijn gebarsten,nu is mijn vraag,
zijn de kleppen krom??
groetjes

theo11340

Geplaatst door theo11340 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alfons262 (0) PRO, 17 jaar geleden

met een beetje geluk niet, maar deze kappen zijn niet los te koop, er zit dan een cillinderkop aan vast.Op de sloop kun je mischien deze kappen krijgen, kijk na het monteren of de nokkenas dan wel goed ronddraait omdat deze niet officieel bij de kop horen heeft het enig risico. sterkte ermee.

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

9 kansen op 10 is er niets aan de kleppen, anders even een cilinderlektest doen, dan weet je het onmiddelijk. De lagerkappen 2 en 5 braken altijd af. Pas op als je de riem oplegt, met het merkteken van de rechtse balansas juist, kan je ze toch verkeerd leggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.